John Lee Hana Samuraisværd

2.689,00 DKK

Eksklusivt Samuraisværd flot dekoreret med naturskønne blomster i guld og sølv.

Temaet for dette smukke Samuraisværd kan blive fundet i de blomster dekorationer der ses spredt udover Tsuba og skæftet. En jordbunden Katana der med sit naturnære design virkeligt visuelt binder sjælen til det. Den smukke sort højglans lakeret skede (saya) viderefører elegant, eksklusivt og diskret blomster temaet med sine udspredte guld blomster.

John Lee Hana Samuraisværdets skarpslebne klinge er håndsmedet i 1045 kulstofstål (Bemærk dette ikke er rustfrit) Designet til at være ideel til skæretests (Ca. 55 HRC)

Bladet er i Shinogi-Zukuri-Stil

Skæftet er af træ med ægte rokkeskinds indlæg, uden på bundet i klassisk Hineri-Maki-Stil finder man sort højkvalitets bomuld.

Skeden (saya) er flot udført i træ der er sort højglans lakeret med flotte blomster ornamenter i guld, Kuroro-Stil

Høj kvalitets to farvet Sageo.

John Lee Hana Samuraisværdet bliver leveret i en smuk samler kasse.

Fremstillet ifølge historiske paragoner.

 

- Bladmateriale: 1045 Kulstofstål

- Skæftemateriale: Træ, rokkeskind og bomuld

- Skede: Træ

- Skæftelængde: 30 cm

- Bladlængde: 72 cm

- Totallængde uden skede: 103 cm

- Vægt: 1.100g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev