John Lee Zaza Iaito Katana

2.589,00 DKK

Mød John Lee Zaza Iaito Katana - En hyldest til japansk lykke og elegance. Dette sværd er mere end blot et kunstværk; det er en fejring af kultur og skønhed.

Zaza er det japanske ord for bambus. På grund af sin stramme holdning og friske, grønne farve symboliserer det vækst og renhed. I den japanske kultur bruges det også som et symbol på lykke.

Den lette og velafbalancerede klinge er håndsmedet af 420 rustfrit stål og leveres usleben. Håndtaget er traditionelt omviklet med sort bomuld og bagbeklædt med ægte rokkeskind.

Dekorationen på sværdet (Tsuba, Fuchi, Kashira, Menuki) viser bambusmotiver. Den sorte, højglanslakerede skede er også dekoreret med gyldne bambusblade og ombundet med en tofarvet sageo af høj kvalitet. Afslutningerne på skeden (koiguchi, kurigata, kojiri) er lavet af fint bøffelhorn.

Dette sværd leveres med en trykt stofpose, en samlingsæske, et segl og et ægthedscertifikat.

Oplev Zaza Bambus Katana - en hyldest til vækst, renhed og lykke. Dette elegante sværd er mere end bare et våben; det er et kunstværk og et symbol på japansk kultur. Gør det til en del af din samling i dag og oplev den rige historie og skønhed, det repræsenterer.

 

Produktinformation:

  • Bladmateriale: 420 Rustfrit Stål.
  • Håndtagsmateriale: Træ / Rokkeskind / Bomuld.
  • Skede: Træ.
  • Håndtagslængde: 30 cm.
  • Bladlængde: 73 cm.
  • Samlet længde (uden skede): 102,5 cm.
  • Vægt (uden skede): 1050 g.

 

Trods at John Lee Zaza Iaito Katana er usleben kræver den stadigt en gyldig blankvåbentilladelse. Har du ikke dette, hjælper vi gerne med processen!

 
 
 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev