Katana ''Ghost Of Tsushima

919,00 DKK

Replica af Jin Sakai's sværd fra Ghost Of Tsushima spillet.

Jin Sakai fra spillet ''Ghost Of Tsushima'' er protagonisten der som en af de sidste overlevne Samuraier, skal befri ø'en Tsushima, mod de invaderende mongoler.

På hans rejse igennem spillet, bliver han svært testet og stillet i svære situationer, da han står i dilemaet om at overholde samuraiernes strenge reglement eller en sikker redning af folket på Tsushima ø'en.

 

Ghost of Tsushima Katana er flot detaljeret med de velkendte kendetegn af Jin Sakai's sværd. Produktionskvaliteten er i top trods den dekorative egenskab!

 

- Bladmateriale: 1045 kulfiberstål

- Skæftemateriale: Træ, plast og bomuld

- Skedemateriale: Lakeret træ

- Skæftelængde: 28 cm

- Bladlængde: 72,5 cm

- Totallængde uden skede: 102 cm

- Vægt uden skede: 1100 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev