katana "halvt håndlavet"

899,00 DKK

Vores smed kalder dette sværd "halvt håndlavet". Så hvad betyder det? Forskellen på denne og vores håndlavede sværd er, at det smedede blad er blevet slebet af moderne maskiner.

Vores smed kalder dette sværd "halvt håndlavet". Så hvad betyder det? Forskellen på denne og vores håndlavede sværd er, at det smedede blad er blevet slebet af moderne maskiner. Bladets overflade med sin fine struktur er stadig poleret i hånden. Bredden på klingen bagpå er også omkring 7 mm ligesom de originale. Knivenes hårdhed er omkring 50° HRC. Også indpakningen er lavet i hånden.

Bladmateriale: Kulstofstål
Håndtagslængde: 27 cm
Skede: Træ
Bladlængde: 70 cm
Totallængde (uden kappe): 98 cm
Totallængde (med kappe): 101 cm
Vægt (uden kappe): 1100 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev