Katana Natsuki

2.149,00 DKK

Denne katana har et slebet blad med Fuller, et gul-orange flettet håndtag med en hvid stråleskindsklud nedenunder, japansk våben af ​​høj kvalitet med et eksklusivt design.

Denne katana er lavet af en traditionel smedje, der er specialiseret i at skabe japanske våben af ​​høj kvalitet med et eksklusivt design.

Denne katana har et slebet blad med Fuller, et gul-orange flettet håndtag med en hvid stråleskindsklud nedenunder, hvortil der er fastgjort en gylden Komainu (skytsløve fra japansk kultur), en sort og guld vagt (Tsuba), der forestiller en kamp mellem samurai og drager og en smuk skede (Saya) lavet af lyst lakeret træ.

Kiyoshi Katana har en sort Kashira (enden af ​​håndtaget) dekoreret med gyldne blomster.
Denne Katana er også dekoreret med gyldne blomster på en sort baggrund på sin Fushi (del mellem skærm og håndtag).

Denne katana kan bruges til skæretræning.

Medium carbon 1045 stål (0,45 % carbon) klinger har en relativt fleksibel klinge, ideel til skæreøvelser og kan tage tunge slag uden at gå i stykker. Klingen sløves dog hurtigere sammenlignet med et 1065-stål med højt kulstofindhold (0,65 % kulstof).

1045 stålet er det mest almindelige stål, der bruges i bestik, fordi det er et godt kompromis mellem hårdhed og fleksibilitet og er let at slibe. Glem ikke at passe på dit våben ved at oliere klingen for at undgå rust.

"Natsuki" betyder "sommertræ" på japansk.

Egenskaber:

Klinge:

Slibet klinge med Fuller og Hamon

Klingesammensætning: 1045 medium kulstofstål
Bladlængde (med Habaki): Ca. 72 cm
Bladlængde (med Habaki): Ca. 72 cm
Bladlængde (uden Habaki): Ca. 69,5 cm
Bladbredde: 3 cm
Bladtykkelse (ved tykkeste): 0,7 cm
Balancepunkt, fra vagten (+/- ½ cm): 17 cm
Håndtag og beskyttelse:

Håndtag (Tsuka) med gul fletning og strålehud
Længde på håndtaget: 27 cm
Mål på vagten (Tsuba): 7,5 x 7 cm
Skede (Saya):

Lakeret træ Saya med Sageo
Sayaens mål: 76,5 x 4,2 cm
Vægt uden Saya : Ca. 1 kg
Total længde:

Katanaens samlede længde uden Saya: 99,5 cm

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer