Katana Nier Automata

589,00 DKK

Dette er sværdet til YoRHa No.2 Type B (forkortet 2B) fra spillet NieR: Automata. Hun er en af de to spilbare hovedpersoner.

Dette er sværdet til YoRHa No.2 Type B (forkortet 2B) fra spillet NieR: Automata. Hun er en af de to spilbare hovedpersoner.
Klingen er lavet af 420 rustfrit stål, håndtaget er lavet af plast.
En plastikskede medfølger.

Bladlængde 89 cm
Totallængde (uden skede) 121 cm
Totallængde (med skede) 124 cm
Vægt (uden skede) 1380 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev