Shen Long Katana Shirasaya

1.749,00 DKK

Katana Shirasaya Bushido, Sora - skarpt. "Sora" betyder "Himmel" på japansk.

Katana Shirasaya Bushido, Sora - skarpt
Katana er et japansk sværd, der bruges af samuraier.

Denne Shirasaya er lavet af en traditionel smedje, der er specialiseret i at skabe japanske våben af ​​høj kvalitet med et eksklusivt design.

Når en klinge ikke var monteret som en Katana (i fredstid eller når Katana havde lidt skade), blev den beskyttet af en bevarelsesskede (Saya) (Shira). Shirasaya-beslaget er derfor ikke beregnet til brug som kampvåben.

Denne Shirasaya har et slebet blad, et lakeret håndtag, en gylden habaki og en smuk hvidlakeret træskede (Saya) med skymønstre.

Medium carbon 1045 stål (0,45 % carbon) klinger har en relativt fleksibel klinge, ideel til skæreøvelser og kan tage tunge slag uden at gå i stykker. Klingen sløves dog hurtigere sammenlignet med et 1065-stål med højt kulstofindhold (0,65 % kulstof).

1045 stålet er det mest almindelige stål, der bruges i bestik, fordi det er et godt kompromis mellem hårdhed og fleksibilitet og er let at slibe. Glem ikke at passe på dit våben ved at oliere klingen for at undgå rust.

"Sora" betyder "Himmel" på japansk.

 

Klinge:

Slibet klinge med Fuller og Hamon

Klingesammensætning: Mellem kulstofstål 1045
Bladlængde (med Habaki): Ca. 71 cm
Bladlængde (uden Habaki): Ca. 68 cm
Bladbredde: 3 cm
Bladtykkelse (ved tykkeste): 0,7 cm
Balancepunkt, fra håndtaget (+/- ½ cm): 21 cm
Håndtere :

Håndtag af lakeret træ (Tsuka)
Længde på håndtaget: 26 cm
Skede (Saya):

Saya lakeret træ
Sayaens mål: 76,5 x 4,5 x 3 cm
Vægt uden Saya: Cirka 0,98 kg
Total længde:

Samlet længde af Shirasaya uden Saya: 97 cm
Samlet længde af Shirasaya med Saya: 102,5 cm

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer