Katana piano sort

2.499,00 DKK

Flot skarpslebet katana med træskede 100cm totallængde - Kræver blankvåben tilladelse

Utroligt veldesignet skarpsleben Katana med flotte, æstetiske dekorationer.

Katana med slibet klinge og træskede.

Skarpt, og der kræves derfor blankvåben tilladelse. Blankvåbentilladelse er gratis, og nem at få.
https://politi.dk/vaaben/borger/ansoeg-om-vaabentilladelse

Teknisk information :

Knivlængde: 72,5 cm
Samlet længde: 100 cm
Balancepunkt, fra beskyttelsen (+/- ½cm): 135mm
Gennemsnitlig vægt uden skede: 1050 g
Gennemsnitlig vægt med skede: 1265 g
Stiv klinge
Slibet klinge
Legering med højt kulstofstål

KATANA HISTORIE
Efter Muromachi-perioden var der færre krige og invasioner i Japan. Dette reducerede efterspørgslen efter katana-sværd. Mere overlegne våben som pistolen blev også introduceret, hvilket tvang sværdsmedierne til at opgive deres håndværk. Dette havde en negativ indvirkning på håndværket af sværd, fordi de tidligere smeders færdigheder ikke blev overført til nye generationer.

Katana-sværdet steg imidlertid igen til popularitet, da den store kejser Shogun Hideyoshi tillod den privilegerede Samurai-klasse at bære katanaen. Senere var der 400 års fred, og katana-sværdet blev et fint stykke kunst, der repræsenterede en lang og rig historie. Katana-bladene, der blev fremstillet på det tidspunkt, blev hovedsageligt brugt til dekorative formål.

1876 ​​markerede starten på civilisationen i landet, og japanske krigere og borgere blev beordret til at stoppe med at bære sværd. Denne mørke periode tvang de få tilbageværende smede til at lukke deres forretning. Den japanske hær opgav derefter brugen af ​​Samurai-sværd og tilpassede moderne våben fra Vesten, herunder kavalerisværd i vestlig stil. Efter Anden Verdenskrig var der kun et par smede i og uden for Japan, der ville producere samurai-sværd.

 

KATANAS IDAG
Katana-sværdet respekteres stadig i dag, selvom det er sjældent at finde en sværdsmed, der kan fremstille et samurai-sværd med den lidenskab, mening, kunst og ånd, der er udstillet af de tidligere sværdsmede. Katana-sværd bruges i øjeblikket i kampsportstræning som Kenjutsu, Iaido og andre. Disse sværd bruges hovedsageligt til at afbalancere den ubevæbnede karakter af denne kampsport.

Der er adskillige Kenjutsu-mestre, der mener, at kunsten til Jujitsu var en back-up-plan for krigere, når deres sværd mistede eller blev beskadiget på kampfeltet. Denne kampsport fokuserede oprindeligt på at dominere modstanderen uden at bruge noget våben. Imidlertid prøver moderne kampsportkunstnere ofte at få færdigheder i begge kampstile.

Samurai-sværdet bærer stadig en stærk historisk og ceremoniel betydning i Japan ligesom den berømte Jujitsu-kampstil i moderne underholdning såsom Mixed Martial Arts (MMA) -kampe. Katana-sværdet betragtes som det dødbringende våben i japansk historie og kultur.

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev