Sort Dekorativ Katana

599,00 DKK

Oplev en unik katana, der skiller sig ud med sin fantastiske detaljerigdom! Den sorte saya er dekoreret med smukke metal ornamenter, imiteret rokkeskind og traditionelt bomuldsbinding, hvilket giver den en autentisk og betagende visuel effekt.

Oplev en unik sort dekorativ Katana med fortryllende detaljer! Den sorte saya er dekoreret med smukke metal ornamenter, imiteret rokkeskind og traditionelt bomuldsbinding, hvilket giver den en autentisk og betagende visuel effekt. Ved nærmere eftersyn vil du opdage den imiterede hærdelinje (Hamon), der tilføjer et ekstra lag af autenticitet til sværdet.

Fakta:

  • Bladmateriale: Kulstofstål
  • Grebsmaterialer: Træ og imiteret læder
  • Skede: Træ, metal og imiteret læder
  • Grebslængde: 25 cm
  • Bladlængde: 69 cm
  • Totallængde uden skede: 94,5 cm
  • Totallængde med skede: 102 cm
  • Vægt uden skede: 700 g

Bemærk, at dette sværd kræver en gyldig Blankvåbentilladelse. Vi står klar til at hjælpe dig med ansøgningsprocessen, så du nemt kan få dine hænder på denne enestående katana. Tag skridtet ind i samuraiernes verden med denne Sorte Dekorative Katana og tilføj et helt særligt element til din samling. Bestil din katana i dag og nyd den æstetiske og historiske oplevelse!

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev