Blackfield Pathfinder

249,00 DKK

Denne taktiske kniv imponerer med sin bladtykkelse på 5 mm. Den sortbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål.

Denne taktiske kniv imponerer med sin bladtykkelse på 5 mm. Den sortbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål. Det påskruede håndtag er lavet af  G10 og ligger sikkert i hånden. Nylonskeden tilbyder forskellige bæremuligheder og har en frontlomme.

Bladlængde 120 mm
Totallængde 220 mm
Vægt 240 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev