Bred Lommelærke Med Mønster

119,00 DKK

Lommelærke med stilrent mønster samt plade til indgravering

Her er en lommelærke der ikke blot byder på alle de nødvendige praktiske egenskaber, men også de små detaljer der gør det muligt at give sit eget præg.

Skrue låget er fastlåst på beholderen og har en ru overflade for bedre greb.

Selve beholderen på lommelærken er prydet med et flot og stilrent mønster hele vejen rundt og har en blank plade til eventuel indgravering!

Kapacitet på 120 ml.

Fremstillet i rustfrit stål.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev