Lommelærke i Materet Stål

149,00 DKK

Super lækker og simpel lommelærke der byder på alle de små detaljer, påkrævet af en god lommelærke.

Super lækker og simpel lommelærke der byder på alle de små detaljer, påkrævet af en god lommelærke. 

Lommelærken er er delvis materet med flotte bræk af poleret stål. Langs maven af beholderen finder man flotte kvadratiske detaljer der giver lommelærken et ekstra stilrent touch! 

En lommelærke der er bygget til at være en trofast følgesvend, fremstillet til holdbarhed og brugervenlighed. Låget er fastlåst og ru med diamant formet mønster til bedre greb.

Denne lommelærke indeholder 200 ml.

Fremstillet i rustfrit stål.

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev