Stilren Lommelærke

129,00 DKK

Lommelærke i et stilrent og dekorativt design. Kapacitet på 100 ml.

Stilren lommelærke med en masse praktiske og funktionelle egenskaber.

Skrue låget er designet med et ru, stjernerillet greb der er fastmonteret på selve lommelærken der sikre at den altid kan åbnes og låget ikke mistes.

Selve lommelærken står flot i sit stilrene design med grebsriller for sikkert greb samt en midtersektion af mat sort imiteret læder.

Lommelærken er fremstillet i rustfrit stål der er nemt at rengøre og holder sig pænt længe!

Kapacitet på 100 ml 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev