Muela Aborigen Viking Micarta

989,00 DKK

Top kvalitets kniv i skandinavisk design fra Muela.

Klingen er en fuldtanget klinge fremstillet i 1.4116 rustfrit stål der har gennemgået en strukturel omdannelse Muela kalder CRYO-T der omdanner Martinsit til Austenit der resultere i en stærkere struktur og gør metallet mere homogent. Klingen er derfor stærkere og mere resistent for brud og korrosion.

Skaftet er af massiv, robust sort Micarta.

Høj kvalitets læderskede medfølger der er designet sådan at det kan monteres vandret og lodret i forhold til bæltet.

Bladlængde: 11 cm

Totallængde: 23 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev