Muela Damaskus Foldekniv

3.689,00 DKK

Eksklusiv og unik, Damaskus foldekniv fra Muela med medfølgende certifikat og smuk gaveæske i træ! 

Virkeligt unik og eksklusiv top kvalitets foldekniv fra Muela!

Klingen er produceret i samarbejde med det anerkendte svenske selskab Damasteel.

Fremstillings metoden der er brugt på denne specifikke klinge er resultatet af de to hurtig størkende pulverståltyper kaldt - RWL34 & PMC27.
Der under temperature på 1150°C samt et enormt tryk, på omkring 1000 atmosfærer, resultere i en sammensvejsning, der giver det unikke og smukke mønster på klingen, og et utroligt holdbar, slidstærk og brudresistent metal.

Guard er af nysølv.

Skaft er i mørk granatæble træ og er formet således at man for et ergonomisk og skridsikkert greb samt et eksklusivt look.

En flot gaveæske i træ medfølger!

Bladlængde: 8 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev