Muela Harrier

989,00 DKK

Utroligt lækker og æstetisk flot, kvalitets kniv fra topmærket Muela.

Denne kraftige outdoor & jagtkniv fra Muela er ved første øjekast en utroligt smuk kniv og mængden af detaljer gør det til en virkelig æstetisk og hårdfør makker på ens eventyr.

Klingen er en fuldtanget molybdæn vanadium rustfri stålklinge.

Skaftet er fresmtillet af bøgetræ og er flot dekoreret med indbrændt diamant mønster designet til et ekstra godt og ergonomisk greb.

Parerstangen er af poleret messing.

Bladlængde: 17,5 cm

Totallængde: 31 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev