Muela Kodiak Canvas Micarta Sort

989,00 DKK

Absolut top kvalitets Muela kniv. Produceret til at holde en livstid!

Muela Kodiak Canvas Micarta's dimensioner stemmer overens med de andre Kodiak knive fra Muela Kodiak familien. Dog har denne kniv et sort Canvas Micarta håndgreb der sikre bedre greb.

Det utroligt slidstærke og holdbare, fuldtanget blad er fremstillet i 14C28N rustfrit Sanvic stål.

Den medfølgende sorte kvalitets, læderskede er fremstillet med et integreret bål starter kit og er detaljeret med røde syninger.

Bladlængde: 10 cm

Totallængde: 21,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev