Dragon Nunchaku Træ

559,00 DKK

Flot, detaljeret, kvalitets Nunchaku fra Shen Longi sort lakeret træ.

Utrolig lækker Nunchaku fra mærket Shen Long. Denne Nunchaku er i den tunge kategori hvilket gør den bedst egnet til den øvede. Dragon Nunchaku står flot med sin sort lakeret overflade, flot prydet med en gylden drage i skæftets top nær kæden. 

Grebsrillerne byder ikke blot på et sikkert og fast greb, men er endnu et æstetisk indgreb der gør denne Nunchaku ekstra god for det observerende blik.

Absolut en lækker Nunchaku at have som en del af samlingen, til den intense træning, eller bare fordi!

 

- Skæftemateriale: Træ

- Skæftelængde: 31 cm

- Totallængde: 77 cm

- Diameter: 2,8 cm

- Vægt: 445 cm

- Kædemateriale: Stål

- Kædelængde: 15 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev