Shen Long octogonal Nunchaku

349,00 DKK

Æstetisk dekoreret octogonal Nunchaku fra Shen Long. Perfekt trænings Nunchaku til den øvede!

Super flot trænings Nunchaku der er prydet med flotte detaljer. Skæftet er designet octogonalt med dybe riller ved grebsområdet. Toppen af skæftet er dekoreret med en drage.

Håndtagene er fremstillet i (C3H6) Polypropylen der er super stærkt ubrydeligt materiale der bibeholder en realistisk vægt der gør Nunchaku perfekt til træningsformål!

Forbindelseskæden er fremstillet i rustfrit stål og kan rotere om sig selv for at sikre maksimal bevægelsesfrihed.

 

- Skæftemateriale: Dobbelt lags (C3H6) Polypropylen

- Sammenkoblingsmateriale: Rustfrit Stål

- Diameter: 3 cm

- Skæftelængde: 30 cm

- Sammenkoblingslængde: 15 cm

- Vægt: 440 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev