Shen Long Stav Nunchaku

Populær
199,00 DKK

Fed stål Nunchaku med mulighed for at skrue håndtagene sammen til en kort stålstav på 54 cm. Udført i god kvalitet.

Super fed og unik Nunchaku fra Shen Long der giver mulighed for at skrue Nunchaku sammen til en kort stålstav på 54 cm. Denne Nunchaku byder også på flere praktiske egenskaber såsom den ru overflade ved gribestykket der resultere i et skridsikkert greb.

 

- Skæftemateriale: Stål

- Diameter: 2,5 cm

- Rørlængde: 27cm

- Sammenkoblingsmateriale: Stål

- Sammenkoblingslængde: 16 cm

- Vægt: 400 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev