Shen Long Twisted Nunchaku

Populær
199,00 DKK

Rustfrit stål nunchaku i et twisted design, de udhulede håndtag gør den dejlig let. Det snoede design giver super flotte lysreflektionseffekter.

Shen Long Twisted Nunchaku er en letvægts Nunchaku hvilket kommer af de udhulet håndtag. Det lidt anderledes twist design gør denne Nunchaku super flot når den er i bevægelse grundet de mange reflektive sektioner. Den lette vægt gør også denne Nunchaku relativt sikker hvis uheldet er ude!

 

- Skæftemateriale: Stål

- Skæftelængde: 28 cm

- Sammenkoblingsmateriale: Stål kæde

- Sammenkoblingslængde: 18 cm

- Vægt: 280 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer