Bastard Sword - 114 cm

979,00 DKK

Dette 114 cm sværd har en 67 cm klinge designet til at være let, samtidig med at den opretholder sin strukturelle stabilitet.

Dette 114 cm sværd har en 67 cm klinge designet til at være let, samtidig med at den opretholder sin strukturelle stabilitet.

Lavet af EVA-skum omkring en kerne af glasfiber og med en stærkt og imponerende lak.
 
Dette sværd er lige så blødt som ethvert latexbelagt våben, men endnu mere robust i kamp.
 
Denne længere version har et 20 cm lang, meget detaljeret afstandsstykke lavet af polyurethanskum, der er formet og håndmalet til at ligne sort læder med søm
Håndtaget er støbt og malet for at virke som sort hårdttræ.
 
Bastard Sword er gear af høj kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og storslåede detaljer.
 
Fås også i længde 96 cm
 
Fås i 2 farver
 
 
Fakta:
 
- Vægt: 509 g
 
- Længde: 114 cm
 
- Bladlængde: 65 cm
 
- Bladbredde: 6 cm
 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer