Panabas - 140 cm

1.089,00 DKK

Panabas er et 140 cm langt LARP-sværd inspireret af det sydlige Filippinerne. Panabas har et fremadbøjet 75 cm latexblad og er et stammevåben.

Panabas er et 140 cm langt LARP-sværd inspireret af det sydlige Filippinerne. Panabas har et fremadbøjet 75 cm latexblad og er et stammevåben.

Håndlavet og håndmalet til at ligne ægte metal og træ, det er lavet af blødt EVA-skum omkring en 12 mm solid kerne af glasfiberstang - valgt for dets holdbarhed og sikkerhed.

Den er belagt med latex for at få et glat udseende. Panabas er skulptureret til at ligne et langt, økselignende blad, der er stærkt hakket efter krig. Det 37 cm greb i håndtaget er struktureret som en ægte træstav med antydningen af læder, der binder rundt om enderne.

Det er perfekt til orker og barbarer af enhver art. Inspireret af filippinsk historie Et unikt våben unikt for det sydlige Filippinerne.

 

Fakta:

- Vægt: 583 g

- Længde: 140 cm

- Bladlængde: 75 cm

- Bladbredde: 14 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev