Flat Head Pil

119,00 DKK

Denne 76 cm lange pil er lavet med epoxyglasharpiks og er bygget til at være meget fleksibel og nøjagtig. 

Denne pil er designet af iDV Engineering, de førende bueskydningskunstnere i LARP-industrien. Pile er afgørende for enhver bueskytter, og denne særlige version er designet til at blive brugt uden at skade dine venner. Denne 76 cm lange pil er lavet med epoxyglasharpiks og er bygget til at være meget fleksibel og nøjagtig. 

Denne pil er en fantastisk løsning til begyndende bueskyttere. Det runde hoved er lavet af slidstærk polstring og er designet til at fordele stød ensartet for at minimere potentiel skade. Hvert pilehoved og aksel har 4 års garanti takket være deres overlegne kvalitet (Garantien dækker ikke nock og fletching).

 

Produktinformation:

- Hoveddiameter: 5,5 cm

- Totallængde: 76 cm

- Vægt: 70 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev