Protection Gel Silicone 100 ML

69,00 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for maskimal holdbarhed.

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed. Protection gel har en høj viskositet (MPH 350), hvilket betyder, at den har en tykkere konsistens og derfor kan tilbyde en tykkere belægning end en flydende opløsning. Protection Gel er specielt udviklet til Stronghold Master Collection. Dette gør den ideel til våben såsom økse- og sværdklinger eller skjolde til Live Action-rollespil. En belægning fra Protection Gel beskytter mod, varme, sollys og forhindrer latex i at tørre ud, samtidig med at den reducerer friktion og bevarer detaljer som form og maling.

Brugsanvisning:
Latexudstyr skal altid være belagt med et tyndt lag silikone. Dette forhindrer overfladerne i at tørre ud og forlænger dit latexudstyrs levetid, det hjælper også med at sænke friktionen og dermed bevare farven og formen på dine bladkanter. Kontroller altid dit latexudstyr før og efter brug. Påfør beskyttelsesgelen enten på et stykke stof eller direkte på dit latexprodukt, og bearbejd det i hele overfladen (undgå læderhåndtag) enten med et stykke stof. Tør eventuelt overskydende af med en tør bomuldsklud. Opbevar altid dit latexudstyr i et tørt og direkte sollys.

100 ML

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev