Reparationslim - 10 Gram

79,00 DKK

Reparationslim til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og eller lak.

Reparationslim til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og eller lak.

LARP rollespilsvåben og skjolde kan ved større belastninger, under hård kamp slå små revner i skummet. Sålænge kernen ikke blottes, kan det heldigvis nemt reparares.

Giv det lidt reparationslim på hver side af revnen, lad det blive klæbrigt og pres derefter siderne sammen. Overskydende lim tørres nemt af med en fugtig klud.

Gør dig selv en tjeneste og tjek dit udstyr for revner, så du undgår skader der ikke kan reparares.

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev