Barbed Wire Bat - 80 cm

769,00 DKK

Barbed Wire Bat er et skumbaseballbat, der har fået en ret formidabel opgradering. Designet til at ligne en trækølle med pigtråd viklet rundt om enden.

Barbed Wire Bat er et skumbaseballbat, der har fået en ret formidabel opgradering. Designet til at ligne en trækølle med pigtråd viklet rundt om enden, dette er det ultimative våben til en postapokalyptisk fighter. Uanset om du indgyder frygt i hjertet på dine håndlangere eller tager horder af zombier ud.

Denne 80 cm lange pigtrådskølle har et 17 cm håndtag indpakket i blødt split-læder og har også den typiske baseball slutning i slutningen. Resten af ​​køllen er håndmalet blå med falmet farvning, med metalliske tråde og fleksible modhager rundt om enden.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en 10 mm solid glasfiberstang og færdig med en stærk latexbelægning, 


Et eksempel på et våben, du måske finder, når verden-som-vi-kender-det ender.
Brugt som beskyttelse, når du uundgåeligt er løbet tør for kugler.
Mange moderne køller er lavet af aluminium og er i stand til at ramme en bold hårdere og hurtigere end en træbat.

Vælg mellem Blå, Rød, Træ og Gul

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 17 cm

- Hovedhøjde: 52 cm

- Hovedbredde: 8 cm

- Totallængde: 80 cm

- Vægt: 334 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev