Barmace - 70 cm

489,00 DKK

Barmace er et groft udseende våben med fire lange flanger. Kniplingen er 69 cm lang fra spids til pommel med fire 55 cm forstærkede flanger.

Barmace er et groft udseende våben med fire lange flanger. Kniplingen er 69 cm lang fra spids til pommel med fire 55 cm forstærkede flanger, der løber fra våbenspidsen til tværbeskyttelsen.

Stålfarvet latexbelægning for at give det et indtryk af et våben, der er i stand til at knuse tunge rustninger, mens den er i hænderne på en erfaren fodmand, eller for at tjene under et røveri. Det runde split-læder indpakket håndtag er 15 cm langt og indrammet af en lille krydsskærm og en flad ringpommel.

Stilen er fantastisk til grove krigere, der stoler på erfaring og almindelig magt, eller til Orc, der har brug for en vildt kølle.


Lignende kølle blev fundet ved en udgravning af Themsen-floden fra omkring 1300 e.Kr.
Flange og vægt ville være designet til at trænge igennem rustning.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 13 cm

- Hovedhøjde: 50

- Hovedbredde: 6 cm

- Totallængde: 70 cm

- Vægt: 169 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev