Baseball Bat - 80 cm

669,00 DKK

Fedt skum baseballbat med latex overflade. ca.80cm og en vægt på 280gram. Flotte detaljer med patina.

Denne 80 cm lange bat har et 30 cm håndtag indpakket i  split-læder og har den typiske baseball batknop i enden, Resten har en meget detaljeret patina.

Bedsteforældre, der leder efter Dark Moon Baseball Team-merchandise til deres børn, rådes til, at denne vare kan være bedre til at dræbe zombier i post-apokalypsen end at slå homerun. Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning.

Et eksempel på et våben, du måske finder, når verden-som-vi-kender-det ender
Brugt som beskyttelse, når du uundgåeligt er løbet tør for kugler til din pistol.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 27 cm

- Hoveddiameter: 6,5 cm

- Hovedlængde: 51 cm

- Totallængde: 80 cm

- Vægt: 280 g

Fås i flere farver.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev