Cog Bat - 87 cm

819,00 DKK

Denne 87 cm lange Cog Bat har et 17 cm håndtag og er udstyret med den typiske baseballbat afslutning. Resten af battet er malet i falmet farve. 

Denne 87 cm lange Cog Bat har et 17 cm håndtag og er udstyret med den typiske baseballbat afslutning. Resten af battet er malet i falmet farve. 

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en 10 mm solid glasfiberstang og færdig med en stærk latexbelægning.

Et eksempel på et våben, du måske finder, når verden-som-vi-kender-det slutter.
Brugt som beskyttelse, når du uundgåeligt er løbet tør for kugler.

Produktinformation:

- Grebslængde: 25 cm

- Hovedhøjde: 19 cm

- Hovedbredde: 9 cm

- Totallængde: 87 cm

- Vægt: 332 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev