Dwarven Greathammer - 150 cm

2.189,00 DKK

Mega fed Greathammer på hele 150cm. Designet så let som muligt, så det kan bruges i kamp ca.1500 gram.

En 150 cm latexhammer, der er unikt designet til at være sikker og let at bruge i kamp. Dwarven Greathammer's hoved er symmetrisk og når 45 cm over toppen og 34 cm langs bunden med to 21 cm lange hoveder designet til at levere et fatalt slag til dine fjender. Hovedet er hult, hvilket gør det sikrere at bruge og lettere end et skumalternativ. Skulptureret og håndmalet for at ligne dværgsmedet metal, 

Perfekt når du gerne vil skille dig ud, med et vildt våben.

Et sent middelalderligt våben designet til at skade pansrede modstandere uden at trænge igennem pladen.
Lange hamre blev også brugt til at angribe hestens ben under kamp.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 50 cm

- Hovedhøjde: 18 cm

- Hovedlængde: 41 cm

- Totallængde: 150 cm

- Vægt: 1520 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev