Fleur Mace - 88 cm

859,00 DKK

Fleur Mace er en 88 cm enhåndskølle med et dekorativt design. Det har et stort hoved med fem kroge flanger og en spids "krone"

Fleur Mace er en 88 cm enhåndskølle med et dekorativt design. Det har et stort hoved med fem kroge flanger og en spids "krone", skulptureret og håndmalet til at ligne ægte metal. Hovedet er faktisk lavet af blødt skum, forstærket med en hårdere skumkerne. Det er fastgjort til skaftet, håndmalet og skulpturelt for at ligne matchende stål med messingmanchetter. Det 17 cm lange greb er pakket i ruskind for en ergonomisk pasform i hånden.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid 10 mm glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning, din nye LARP-blonder giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit Sovereign-sæt.


Designet til at trænge igennem rustning, men det tilsluttede flangedesign ville også gøre dette godt til at kæmpe med en ridder fra deres hest.
Blev først designet til at forårsage skade uden at trænge igennem rustning på grund af deres slag.
Almindeligvis lavet af jern, men også lejlighedsvis kobber og bronze.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 17 cm

- Hoveddiameter: 20 cm

- Hovedhøjde: 27 cm

- Totallængde: 88 cm

- Vægt: 459 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev