Skull Crusher - 85 cm

509,00 DKK

Skull Crusher er en 82 cm latexmace med et flot design. Hver af de fem takkede flanger er 13 cm lange og 7,5 cm høje.

Skull Crusher er en 82 cm latexmace med et flot design. Hver af de fem takkede flanger er 13 cm lange og 7,5 cm høje. Den træfarvede skaft er formet med et spiralmønster, håndmalet og detaljeret for at give våbenet en masse karakter.

Håndtaget er pakket i blødt sort split-læder for et solidt greb og ender med en flad pommel. Våbenet kan matche et groft eller robust udseende, hvilket gør det til et perfekt våben til enhver variation af fodmand, bandit, vagtsmand eller fighter.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 16,5 cm

- Hovedhøjde: 16,5 cm

- Hovedbredde: 12,5 cm

- Totallængde: 85 cm

- Vægt: 350 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev