Sledge Hammer - 92 cm

599,00 DKK

Sledge Hammer er et 92 cm langt latexvåben, der er effektivt mod både zombier og brutale raiders.

Sledge Hammer er et 92 cm langt latexvåben, der er effektivt mod både zombier og brutale raiders. Sledge hammerens hoved er symmetrisk og når 18 cm langt med to 8 x 8 cm hoveder designet til at levere et fatalt slag til dine fjender.

Hovedet er skulptureret og håndmalet for at ligne metal og er fastgjort til en 80 cm lang skaft med mørkt træ. Lavet af slidstærkt lukket celleskum omkring en solid kerne af glasfiber og belagt med en stærk latexbelægning.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 82 cm

- Hovedhøjde: 8 cm

- Hovedlængde: 18 cm

- Hovedbredde: 8 cm

- Totallængde: 92 cm

- Vægt: 350 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev