Sun Hammer - 135 cm

1.999,00 DKK

Sun Hammer er en 135 cm latexhammer, Sun Hammer's 39 cm lange hoved er asymmetrisk og har et fladt 20 cm bredt hoved i den ene ende og en spids i den anden.

Sun Hammer er en 135 cm latexhammer, der er unikt designet til at være mere sikker og lettere at bruge i kamp. Sun Hammer's 39 cm lange hoved er asymmetrisk og har et fladt 20 cm bredt hoved i den ene ende og en spids i den anden.

Hovedet er hul, hvilket gør det sikrere at bruge og lettere end et skumalternativ. Skulptureret og håndmalet til at ligne smedet metal af dværge, hovedet er fastgjort til en lignende dekoreret skaft og et 49 cm sort læderindpakket greb.

 Et sent middelalderligt våben designet til at skade pansrede modstandere uden at trænge igennem pladen Lange hamre blev typisk designet til at kæmpe mod monterede tropper, hvorimod kortere blev brugt i nære omgivelser.

Voldsom, og mega fed!

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 49 cm

- Hovedhøjde: 20 cm

- Hovedlængde: 39 cm

- Hovedbredde: 20 cm

- Totallængde: 135 cm

- Vægt: 953 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev