Eldarian Dagger - 16 cm

79,00 DKK

Eldarian Dagger er en lille kastekniv. Den er 16 cm og er elegant og velafbalanceret med en buet 9,5 cm enkeltkantet klinge.

Eldarian Dagger er en lille kastekniv. Den er 16 cm og er elegant og velafbalanceret med en buet 9,5 cm enkeltkantet klinge. 6,5 cm håndtag fastgjort til bagsiden af bladet, som er håndmalet og formet til at ligne koldt metal. Håndtaget er skulpturelt og udskåret med et udsmykket mønster og mørk alveluneagtig skrift på siden. En lille tornformet spids pryder bunden af håndtaget.

Et must-have våben, der er let at skjule og effektivt, når du har brug for det. Fremstillet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og belagt med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at denne kastekniv giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 9,5 cm

- Bladbredde: 3,4 cm

- Totallængde: 16 cm

- Vægt: 26 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev