Elven Throwing Knife - 23 cm

69,00 DKK

Elven Throwing Knife er det mindste elvenvåben og en ren bestseller. Denne 23 cm lange kastekniv er et elegant og velafbalanceret våben.

Elven Throwing Knife er det mindste elvenvåben og en ren bestseller.
Denne 23 cm lange kastekniv er et elegant og velafbalanceret våben. Det buede blad på 12 cm har en midteramme og er malet for at ligne realistisk metal.
Det 10 cm teksturerede håndtag er malet i en elfenbensfarve, der ligner knogler eller et fint træ, perfekt til elverne, der bor dybt inde i skoven.
Håndtaget ender i en praktisk krog.
Lavet af kerneløst holdbart lukket celleskum og yderst en stærk latexbelægning.
 
Produktinformation:
- Størrelse: 23 cm
- Bladlængde: 11 cm
- Bladbredde: 3 cm
- Grebslængde: 8 cm
- Vægt: 30 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev