Fiskars Dagger - 13 cm

79,00 DKK

Fiskars Dagger er en lille kastekniv. Denne 13 cm kniv er et elegant og velafbalanceret våben med en lige 8,5 cm dobbeltkantet klinge.

Fiskars Dagger er en lille kastekniv. Denne 13 cm kniv er et elegant og velafbalanceret våben med en lige 8,5 cm dobbeltkantet klinge.

Det 4,5 cm håndtag er skulptureret og udskåret med et lille keltisk-inspireret mønster, som er håndmalet for at ligne koldt metal. To fingerhuller i bunden af håndtaget får denne dolk til at ligne et saks og giver dig mulighed for at "bære" dolken som sådan.

Et must-have våben, der er let at skjule og effektivt, når du har brug for det. Lavet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og med en stærk latexbelægning.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 13 cm

- Bladlængde: 8,5 cm

- Bladbredde: 4,7 cm

- Grebslængde: 4,5 cm

- Vægt: 26 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev