Håndbombe

129,00 DKK

Håndbombe er en meget realistisk udseende mockup af en bombe baseret på støbejern fra det 17. århundrede.

Håndbombe er en meget realistisk udseende mockup af en bombe baseret på støbejern fra det 17. århundrede. Tiltrækkende med sit lidt tegneseriefulde udseende, kan det bruges som et kastevåben, uanset om du er ombord på et piratskib eller skurk i skoven.
 
Den 7 cm brede bombe fås i sort og er formet og håndmalet til at ligne støbejern; desuden har den en bomuldslunte, der er dyppet i sort latex for at undgå at dele tråde.
Den lille diameter passer perfekt i hånden og gør det let at kaste.
Lavet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og med en stærk latexbelægning
 
Bemærk: Antænd ikke lunten!
 
Produktinformation:
- Diameter: 7 cm
- Vægt: 22 g
 
 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev