Ølkrus

219,00 DKK

Ølkrus med metalbånd er et kastevåben, der er praktisk til improviserede kampe. Ølkruset er cylindrisk og 20 cm højt med en diameter på 18 cm.

Ølkrus med metalbånd er et kastevåben, der er praktisk til improviserede kampe. Ølkruset er cylindrisk og 20 cm højt med en diameter på 18 cm. Kruset er udskåret med en træstruktur og farvet brun for at ligne stavene i et fad, kantet med nitte metalbøjler. Bøjlerne forbindes til det metalfarvede håndtag, der er 8 cm dybt, hvilket giver masser af plads til greb. Indersiden er farvet sort og efterligner en mørk voks, der typisk findes på indersiden af trækrus.

Lavet af kerneløst holdbart skum med lukket celle og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dette Beermug giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit kit.


Også kaldet en "tankard", som oprindeligt henviste til ethvert trædrikkekar.
Svarende til den tidligste form for en tankard, der ikke havde et låg og lignede en tønde.
Den tidligste form er fundet lige så langt tilbage som for 2000 år siden.

 

Produktinformation:

- Diameter: 18 cm

- Højde: 21 cm

- Vægt: 210 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev