Assassin Inquisitor Knive - 12,5 cm

139,00 DKK

Assassin Inquisitor Kniv sættet er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt håndtag, der er perfekt til adelsmænd, rogues og snigmordere.

Assassin Inquisitor Kniv sættet er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt håndtag, der er perfekt til adelsmænd, rogues og snigmordere.

High-fantasy stil.

Assassin Inquisitor Kniv sættet er mere detaljeret end nogensinde og utroligt veludført i kvalitets materialer hvilket gør disse Live Rollespils Kasteknive et super fedt element at implementere i sit character design og virkeligt praktisk i kamp grundet holdbarheden og styrken i materialerne!

Let inspireret af Assassin's Creed videospilserien.

 

Fakta:

- Vægt: 42 gram

- Længde: 12,5 cm

- Grebslængde: 2 cm

- Knivlængde: 8,5 cm

- Knivbredde: 2,5 cm

- Materiale : Polyurethanskum

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev