Bollocks Dagger - 45 cm

359,00 DKK

Super flot dagger der strækker fra det romerske imperium helt op til Skandinavien. 

Du er borger i det romerske imperium og en professionel tung infanterist fra den romerske hær. Du tiltrådte i din legion til 25 års tjeneste, og du er begge lettet og ængstelig efter at vide, at du kun har få år tilbage.


Bollocks Dagger er en tokantet dolk inspireret af almindelige folks kniv fra senmiddelalderen. 45 cm Bollocks Dagger har et smalt, 28 cm blad. Den messingfarvede ovale tværskærm med brune bollocks og messingpommel beskytter. 13 cm håndtag indpakket med sort split læder.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid kerne af glasfiber og belagt med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed, du ønsker, under kamp

 

Historie:


- En populær stil af sværd i Skandinavien og Storbritannien mellem det 13. og det 18. århundrede.

- Bullocks kniven er en forgænger til den Skotske Dirk

- Navngivet grundet håndtagets design der fra de rigtige øjne godt kan efterligne det mandlige kønsorgan - og derfor også kendt som Kidney dagger for at undvige den seksuelle efterligning. 

 

Fakta:

- Totallængde: 45 cm

- Bladlængde: 28 cm

- Bladvidde: 3 cm

- Crossguardbredde: 7 cm

- Skæftelængde: 10 cm

- Vægt: 121 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev