Combat Kniv - 35 cm

239,00 DKK

Combat Knife er en alsidig kniv og en værdsat artefakt. Robust og pålidelig, denne kniv er god til de fleste lejligheder.

Combat Knife er en alsidig kniv og en værdsat artefakt. Robust og pålidelig, denne kniv er god til de fleste lejligheder. Det 20 cm dobbelte kantede kniv fastgøres til en 7,5 cm bred buet tværskærm, der beskytter det ovale greb på 12 cm. 

Denne kampkniv er håndmalet for at ligne gummi eller plast, der findes på en moderne kniv.

Designet til militær brug, beregnet til tæt nærkamp og båret af soldater i tusinder af år.

 

Fakta:

- Længde: 35 cm

- Bladlængde: 21 cm

- Bladbredde: 4 cm

- Vægt: 40 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev