Corsair Dagger - 45 cm

359,00 DKK

Corsair Dagger har et 27 cm savtakket blad - Corsair refererer ofte til en privatmand eller pirat eller en slags sømand eller marine.

Corsair Dagger har et 27 cm savtakket blad og en lille tværskærm. Det 12 cm runde greb er pakket i split-læder for komfort og et mere attraktivt udseende, der ender i en kerneløs spadeformet skovl.

Corsair refererer ofte til en privatmand eller pirat eller en slags sømand eller marine.
Pirater ville typisk bære en dolk som et redskab under sejlads.
Designet til at være alsidig, i stand til at skære effektivt.

 

Fakta:

- Længde: 45 cm

- Bladlængde: 27 cm

- Bladbredde: 5 cm

- Vægt: 125 g

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev