Cutthroat Knife - 22 cm

69,00 DKK

Cutthroat Knife er en elegant kniv med et 10 cm blad og skulptureret 8 cm håndtag. Med flere detaljer end tidligere kasteknive.

Elegant 10 cm blad og skulptureret 8 cm håndtag. Med flere detaljer end tidligere kastekniv.

Cutthroat Kniv er mere realistisk takket være jerntekstur og marmorfarvning. Hæng let din kniv ned fra dit bælte ved hjælp af løkken på grebet, og vis dit våben, mens du holder det sikkert. Brug det som et våben eller et kirurgisk værktøj - uanset hvad der passer til dine behov!

Lavet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at denne kastekniv giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

Høj sikkerhed. Godkendt af de bedste organisationer.

 

Fakta:

Vægt: 19 g
Længde: 22 cm
Greblængde: 12 cm
Knivlængde: 9,5 cm
Knivbredde: 3 cm
Materiale: Polyurethanskum
Konstruktion: Støbt

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev