Lorian Dagger - 55 cm

489,00 DKK

Lorian Dagger er en 50 cm klinge designet som en del af Elver Universet. Med et 36 cm elegant blad, udskåret og buet med en krydsskær af gyldent blad.

Lorian Dagger er en 50 cm klinge designet som en del af Elver Universet. Med et 36 cm elegant blad, udskåret og buet med en krydsskær af gyldent blad. Håndtaget på 13 cm er pakket i split læder, hvilket giver grebet ekstra komfort. 

Lorian er et engelsk pigenavn, der henviser til laurbærtræet, som er symbolsk for ære og sejr.

Slank og elegant klingestil inspireret af high-fantasy genrespil som Dungeons & Dragons og J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre-serie.

Buet design inspireret af scimitars er især effektivt til at skære (i stedet for at stikke) i kamp.

 

Fakta:

- Længde: 55 cm

- Bladlængde: 36 cm

- Bladbredde: 5 cm

- Vægt: 150 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer