Ready For Battle Dagger Stabber - 40 cm

189,00 DKK

Ready For Battle's Dagger Stabber er en lang dolk med en unik fylder udskåret langs et slankt blad og fastgjort til en rund tværskærm.

Dagger Stabber er en lang dolk med en unik fylder udskåret langs et slankt blad og fastgjort til en rund tværskærm.

Det lange håndtag er bundet med delt læder, hvilket forbedrer grebets komfort og effektivitet. Denne dolk er designet til at se truende ud og passer godt sammen med snigmordere og vagter.

Beregnet til at blive brugt som den sidste forsvarslinje, men også som et værktøj.

Designet til at være alsidig, i stand til at skære effektivt eller stikke effektivt.

 

Fakta:

- Længde: 40 cm

- Bladlængde: 26 cm

- Bladbredde: 4 cm

- Vægt: 100 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev