Serpent Dagger - 45 cm

309,00 DKK

Serpent Dagger er et 45 cm dekorativt våben designet til at være så voldsomt som muligt. Den 27 cm vinkede klinge er designet til at forårsage mere skade end en almindelig lige kniv.

Serpent Dagger er et 45 cm dekorativt våben designet til at være så voldsomt som muligt. Den 27 cm vinkede klinge er designet til at forårsage mere skade end en almindelig lige kniv. Den smykkede krydsbeskyttelse og matchende pommel beskytter 12 cm håndtaget, der er pakket i split-læder for mere komfort og et sikkert greb.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit autentiske sæt. 


Svarende til en indonesisk kris, der stammer fra omkring 300 f.Kr.
Bølgede blade formodes at skære mere under stikket, hvilket skaber et bredere sår
Var ofte forbundet med naga eller drager

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev