Tornado Shuriken Holder inkl. Shuriken

169,00 DKK

Tornado Shuriken Holder leveres med en shuriken og er specielt designet til at holde det flerbladede Tornado Shuriken kastevåben.

Tornado Shuriken Holder leveres med en shuriken og er specielt designet til at holde det flerbladede Tornado Shuriken kastevåben.

Den håndlavede holder fastgøres til bæltet eller rustningen ved hjælp af to læderbånd. En læderrem knap gennem shurikens centrum, holder den sikkert selv i hårde kampe.

Denne våbenholder er lavet af brunt fuldkornet læder og forstærkede sømme rundt om kanterne og er bygget til at bevare sin form.

Fås i brun og sort.

 

Fakta:

- Vægt: 54 g

- Længde: 5,3 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev