Brandmands økse - 92 cm

719,00 DKK

Dette latex replika våben er designet til at ligne en ægte brandøkse og har et rødt skæreblad og en robust spids på bagsiden.

Fire Axe er et alsidigt våben, populært i post-apokalypsen. Dettee latex replika våben er designet til at ligne en ægte brandøkse og har et rødt skæreblad og en robust spids på bagsiden.

Øksen er 92 cm lang med et 13 cm langt hoved og 10 cm lige kantblad. Den 10 cm lange omvendte spids kurver tilbage som en klo. Axe-hovedet er fastgjort til et 85 cm langt håndtag, der er designet til at ligne træbelagt i sort maling.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dette LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit post-apokalyptiske sæt.

Brandaksens primære anvendelse er at nedbryde døre og vinduer. Men passer også godt til Zombie-apocalypse temaet!

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 83 cm

- Øksehovedlængde: 10 cm

- Vægt: 250 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev